Прем’єра космічного кліпу «Антарктида» від The Hardkiss

0

У вівторок, 25 квітня, український гурт презентував свою нову відеороботу на сингл «Антарктида». Ця пісня – одна з ключових в альбомі Perfection is a lie, друга в репертуарі групи, виконана українською мовою. Першими кліп побачили користувачі соцмережі «Вконтакте» під час онлайн-трансляції.

«Антарктида» – пісня про любов. У ній розповідається, як це – кохати того, кому ти байдужий. Материк символізує закохану дівчину – слабку та вразливу. Від невзаємних почуттів їй не залишається нічого, окрім як «розтанути», немов Антарктида.

У кліпі ж ми не спостерігаємо жодної історії кохання. Тут зникає справжня Антарктида, що втілює у собі образ неминучості природних і техногенних загроз, які призводять до катастрофи, і нашої безпомічності перед ними. Під час перегляду виникає асоціація з Чорнобилем, де за мить сталося непоправне, в одну секунду знищивши тисячі життів. Тож прикметно, що відео вийшло у переддень річниці трагедії на ЧАЕС.

«Ми вирішили відійти від love story, змальованої у пісні, і зняли фантастичний міні-фільм про катастрофу. Трактувати його можна по-різному. Для когось це історія про неминучі кліматичні зміни в майбутньому, а хтось у брилі льоду побачить символ таємного знання, яке, тікаючи від нас, призводить до руйнації», – пояснює у своєму відеозверненні перед трансляцією фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна.

За дві години після прем’єри відео набрало понад 300 тисяч переглядів. Воно вражає своєю незвичністю, адже зняте в не характерному для гурту стилі. Вперше до зйомки було залучено вертоліт, використано сюрреалістичні спецефекти та трюки.

«Містика та фантастика – такими словами я можу описати «Антарктиду», – говорить креативний продюсер та гітарист The Hardkiss Валерій Бебко.

Робота над кліпом продовжувалася близько трьох місяців. Режисером став Ігор Стеколенко, оператором – Микита Кузьменко, а над графікою працював Роман Онуфрійчук.

Нагадаємо, альбом Perfection is a lie вийшов на початку квітня і став підсумком творчості гурту за останні два роки. До нього увійшло 11 найвідоміших синглів The Hardkiss, випущених впродовж цього часу.

Автор: Анастасія Пекарська


The Hardkissантарктида

Про Автора

Comments:

Коментарі відсутні