Гурт BARAHTA презентував провокаційний кліп на пісню «Не спи»

0

У понеділок 24 квітня відбулася прем’єра нового відео київського поп-рок гурту. Раніше, 19 квітня, в одному зі столичних закладів уже пройшла його закрита допрем’єрна презентація.

BARAHTA – молодий український гурт з Києва. Він існує близько трьох років, але вже встиг отримати популярність в Україні. Група гучно заявила про себе під час виступу на Євромайдані з піснею «Давай вставай».

Сингл «Не спи» з’явився в мережі в лютому 2017 року. Цікаво, що на завершальному етапі запису, за два дні до кінця роботи над треком, музиканти вирішили цілковито змінити концепцію та ритміку пісні, додати електронне звучання. Фінальний варіант був добре прийнятий слухачами, хоча й відрізнявся від того, що зазвичай випускала BARAHTA.

Пісня закликає не бути таким, як усі, виділятися з-поміж інших і залишатися собою. При цьому слід бути обережним зі своїми бажаннями та не дивитися на світ крізь рожеві окуляри, пропускаючи найважливіше.

«Не спи» показує дві сторони однієї «медалі». Головна ідея – дивись глибше, відчувай серцем та не йди на поводу власних пристрастей. Саме тоді ти побачиш всю суть того, що відбувається насправді!», – коментує на своїй сторінці BARAHTA.

У центрі сюжету ми бачимо сімох дівчат, які уособлюють образи смертних гріхів. Провідний мотив – це протистояння власним бажанням та звільнення від них. Кліп відвертий, у ньому наявні оголені сцени, саме тому музиканти не рекомендують його до перегляду людям віком до 18 років.

Тиждень назад відбулась закрита презентація кліпу. Серед запрошених гостей були присутні представники ЗМІ та зіркові гості: Артур Боссо, фіналістки шоу «Х-фактор 6» – Наталія Папазоглу та Аліна Паш, одна із кращих Dj країни – Dj Anesty, співачка Христина Лугова, дворазова чемпіонка України з бодібілдингу та фітнесу – Юлія Гладка, теле- та радіо-ведучі, інші імениті гості.

Режисером кліпу “Не спи” стала Ксенія Шандурська, відома з вище зазначених проектів «Х-фактор» та «Україна має талант. Діти», оператором – Дмитро Пшець, продюсером – Ксенія Воробей. Над гримом працювали Наталія Весна та Ірина Ярош, яка також займалася зачісками. Ролі двох з дівчат зіграли фіналістка проекту «Х-фактор-6» Аліна Паш і дворазова чемпіонка України з бодібілдингу та фітнесу Юлія Гладка.
Автор: Анастасія Пекарська


Barahta

Про Автора

Comments:

Коментарі відсутні

Справжні кавери.

В наш час дуже багато музикантів які вивчили 3 акорди, летять на сцену грати «кавери» на улюблених виконавців. Не варто казати, що від цього страждає ...