Ну що, чорти волохаті, let’s go party?! У новому кліпі KARNA запрошують вас відриватися!

0

У середу, 14 червня, гуцульські рокери презентували нову відеороботу «Party на Прикарпатті». Сингл увійде до майбутнього альбому гурту, приуроченого до 20-річчя колективу. Кліп артисти присвятили своїм фанатам.

«Неформали, екстремали, унікали! Спортсмени, супермени та супердівки! Чорти лисі й волохаті, і вся братва Прикарпаття! Цей гімн – на вашу честь! Ми будемо гриміти барабанами, а ви – скакати арканами!» – написали на своїх сторінках у соцмережах музиканти.

Відео – справжній гуцул-метал. Тут є все: слем, аркан, мош, розбиті гітари і… священик. Останній тут не випадково, це – комічна ілюстрація ставлення суспільства до важкої музики та її прихильників. Значна частка людей досі сприймає рокерів як щось страшне й жахливе, у розумінні старшого покоління це часто розпусні наркомани-алкоголіки, а музикантам постійно доводиться боротися з цим застарілим стереотипом. У відео хлопці з KARNA зобразили це протистояння. Протягом усього кліпу священик намагається вигнати біса із «сатаністів», але тим від цього стає тільки веселіше.

Режисером відео став Віктор Скуратовський, а оператором – Сергій Бандерас. Вони вже працювали над попереднім відео KARNA «Маленька», яке вийшло минулого року. Зйомки «Party на Прикарпатті» відбувались у квітні в Києві.

Нагадаємо, івано-франківський гурт KARNA існує з 1997 року. За 20 років роботи хлопці встигли випустити два альбоми та змінити склад колективу. У 2010 році гурт припинив свою творчу діяльність, але вже за чотири роки відновив свою роботу в оновленому складі з вокалістом Олексієм Шманьовим. У минулому листопаді хлопці дали свій перший за останні шість років сольний концерт у Києві.

Автор: Анастасія Пекарська


Про Автора

Comments:

Коментарі відсутні

Дніпропетровський вибух від HELL:ON

26 вересня до Дніпропетровську завітали гості, які не відвідували його вже давно. Гурт HELL:ON дає концерт у клубі «Барабан»! Ця звістка розійшлася по всій треш-тусовці ...