Океан Ельзи зняли теплий кліп на пісню «Сонце»

0

У перерві між концертами світового туру Океани встигли відзняти нову відеороботу, яку презентували 23 травня. Пісня «Сонце» входить до крайнього альбому гурту «Без меж». Режисером став Віктор Придувалов, який раніше вже зняв для ОЕ такі кліпи як «Холодно», «Кішка», «Без бою», «Все буде добре».

Історія в кліпі відмінно ілюструє текст і настрій пісні. Ми бачимо закоханих, які на початку відео знаходяться далеко один від одного. Головна героїня спостерігає захід Сонця. Вона кличе свого коханого до себе, щоб разом поринути у сяйво вечірньої зірки. Хлопець проходить важкий і тернистий шлях, аби встигнути до своєї дівчини. Наприкінці він таки знаходить її. Цей захід Сонця – це не кінець, а символ початку та надії на завтрашній день. На те, що вони знову будуть разом, на те, що їх чекає їхнє спільне небо.

«Я завжди знімаю відео на образах, що виникли як перші реакції на прослуховування пісні. Почувши «Сонце», я побачив дві картинки: головних героїв, що стоять, взявшись за руки, на даху над містом, а вечірнє сонце ховається в їх долонях та сам гурт, який грає на фоні величезної зірки на ім’я Сонце. Все інше вже вибудовувалось пізніше, під час роботи на сценарієм», – говорить режисер Віктор Придувалов.

У кліпі ми чуємо дещо оновлену радіоверсію пісні, яку ОЕ представили 25 травня. Зйомки проходили у квітні 2017 року в Києві. У головних ролях знімались Анатолій Сачівко (хореограф-постановник, засновник хореографічного об’єднання Apache Crew) та Анастасія Шульга.

«У моїх роботах ніколи не буває випадкових людей. Я відчуваю героїв і вже під внутрішній референс йде вибір акторів. Анатолій – головний герой – це стовідсоткове потрапляння в настрій та образ персонажа», – додає режисер.

Нагадаємо, що зараз в Океану Ельзи триває світовий тур на підтримку альбому «Без меж». Цього літа пройде його друга частина із заключним концертом у Львові. Після цього гурт планує взяти паузу для відпочинку.
Автор: Анастасія Пекарська


Без межВіктор ПридуваловОкеан ЕльзиСонце

Про Автора

Comments:

Коментарі відсутні