Стас Ленин [BAND] презентували кліп на пісню «Файно»

0

Панк-рок гурт з Одеси випустив танцювальне відео на пісню «Файно» зі свого минулорічного альбому «Скульптура». Як говорять самі музиканти, це «непрофесійний та смішний відеокліп із танцями». Відео, як не дивно, незвичне саме своєю звичайністю. У той час, коли більшість артистів наповнюють свої роботи спецефектами, гримом і придумують кіношні історії, тут все просто. Є місце, є люди, є музика. Нічого зайвого. Немає навіть сценарію.

Пісня «Файно» розповідає про те, що думки матеріальні. Немає нічого поганого в тому, аби дивитися на світ крізь рожеві окуляри, адже якщо ти дійсно віриш у те, що світ хороший, то таким він для тебе й буде.

Існують дві версії цього треку: електро-роковий варіант та клубний, який ми і чуємо в кліпі. Денс-версію записали цієї весни, коли гурт працював у такому складі: вокал, гітара, клавішні (ді-джей) та труба. Таким чином гурт надав нове звучання своїм уже відомим композиціям.

«Як на мене, цей варіант вийшов навіть кращим за початковий. Хотілося скоріше поділитися ним з якомога більшою кількістю людей, саме тоді і з’явилася ідея зняти кліп. Ми вирішили обійтися без сценарію, хоча якраз сценарій на текст можна було б написати доволі непоганий. Тут тільки двіж, дискотека, свято і танці», – розповідає Стас.

У відео простежується мотив стьобу над клубними вечірками та пафосом публіки, яка їх відвідує. Герої кліпу одягнені у вечірні сукні, шуби та чорні окуляри, і при цьому танцюють на килимі в невеликому приміщенні. Сама зйомка чимось нагадує кліпи 90-х.

«Кліп ми відзняли за годину. Я взагалі хотів зробити все одним кадром, щоб не заморочуватися з монтажем, але потім ми наробили купу гарних крупних планів і вирішили їх додати. Влітку планується вихід ще двох кліпів, тому наше зростання буде очевидним. У них все буде серйозніше», – додає фронтмен гурту.

Прослухати пісню “ФАЙНО” можна тут:

Посилання на гурт у соцмережах:

https://www.facebook.com/groups/stasl…
https://vk.com/stas_lenin_band
https://vk.com/stas_lenin

Автор: Анастасія Пекарська

 


Про Автора

Comments:

Коментарі відсутні

IndepenDence – Блиск твоїх очей

Львівський гурт Independence розжився новеньким треком. Хлопці вже з’являлись на хвилях ФМів й інших мажорних речах видали доволі якісний трек вартий уваги. Подробиці про них ...