ТЕРИТОРІЯ ВІЛЬНИХ ЛЮДЕЙ: для шанувальників «ФАЙНОГО МІСТА» будують величезне фестивальне містечко

0

ТЕРИТОРІЯ ВІЛЬНИХ ЛЮДЕЙ – гасло V музичного фестивалю ФАЙНЕ МІСТО, який відбудеться 20-23 липня неподалік Тернополя. Адже в планах організаторів збудувати місто, де кожен зможе забути про щоденні проблеми, відчути енергію свободи та шалений драйв. І це організаторам, зважаючи на їх амбітні плани, наразі вдається на всі 100%.

Нова локація для ювілейного фестивалю
ФАЙНЕ МІСТО цього року зуміло здивувати відвідувачів. Адже з початком продажу квитків організатори повідомили, що фестиваль переїжджає на нову локацію – місцевий іподром (раніше фестиваль проводився на території аеропорту під палючим сонцем, – прим. авт.). Тепер же на новій зеленій зоні, яка охоплює понад 15 гектарів та оточена деревами, зі ставком неподалік, розгортається справжнє фестивальне місто.
Вся локація фестивалю ФАЙНЕ МІСТО буде підготовлена для комфортного перебування гостей. Тут на відвідувачів чекатимуть наметові містечка, фудкорти, паркінги, душі тощо. Також на фестивалі діятиме камера схову, де можна залишити цінні речі; бюро знахідок, де можна залишити знайдену чужу річ; пункти підзарядки будь-яких пристроїв, медпункт та ін.

Їжа на будь-який смак та гаманець
На території фестивалю працюватимуть точки харчування, де, залежно від особистих побажань та фінансових можливостей, можна буде обрати страву на будь-який смак. Загалом рівень цін на фестивальних точках харчування буде нижчий, ніж у більшості закладах харчування міста.
Обіцяють організатори величезне меню для справжніх гурманів: від вегетаріанських страв до щедро приготованих м’ясних страв, а ще різні місцеві делікатеси, такі як ребра по-махабундськи, вареники зі шкварками, борщик з пампушками та навіть східні гострі страви. А ще чимало коктейлів, фірмове тернопільське пиво, місцеві знамениті наливки й перший напій зі справжнього терену з назвою «Тернівка». Не обійдеться без фастфуду та смачнючих десертів від найкращих кондитерів міста.
Цікаво, що на територію фестивалю дозволено проносити власні харчові продукти та напої, але не в скляній тарі.

Наметові містечка: для найвибагливіших фестивальників
На фестивалі діє два наметових містечка: платне та безкоштовне. Платне містечко – це огороджена територія, яка відводиться для проживання відвідувачів фестивалю за окрему платню. Охорона, душі, туалети, умивальники, дрова, питна вода та пункти для підзарядки – усе це в платному містечку безкоштовно. Абонементи туди дуже популярні серед фестивальників, адже станом на середину червня їх лишилося трохи більше 700.
У безкоштовному містечку можуть жити усі фестивальники за наявності спеціального вхідного браслета на фестиваль. Додаткові послуги, окрім туалетів, там платні. Звичайно ж, відвідувачі фестивалю можуть орендувати квартиру чи поселитися в готелі у Тернополі, адже місто знаходиться всього у декількох кілометрах від місця проведення фестивалю, і там є регулярне транспортне сполучення.

Транспортне сполучення: паркінг для авто та автобуси з міста
Добратися до фестивалю можна декількома способами: власним авто (на території фестивалю працюватиме паркінг), на таксі з будь-якої точки міста та громадським транспортом (адже від зупинки «Залізничний вокзал» та «Львівська» буде курсувати окремий автобус, який довезе усіх фестивальників на територію аеропорту). І, звичайно, є варіант добирання попутками, які їдуть з Тернополя в бік Львівської траси.

Фестивалити можна разом з дітьми
Якщо ви хочете відпочити на фестивалі разом із дітьми, то тут знайдете усе необхідне і для їхнього відпочинку також. Адже окрім того, що вхід на фестиваль дітям до 7-ми років безкоштовний, то ще й для них організатори придумали окрему локацію з атракціонами та безліччю розваг.

І, головне, – музична програма на шести сценах
Звичайно, що найголовніше на музичному фестивалі ФАЙНЕ МІСТО – це виступ найкращих українських, іноземних артистів та хедлайнерів світового масштабу одразу на шести сценах. Адже в програмі – виступ легендарного німецького гурту Guano Apes, фінських рокерів Poets of the Fall, британського колективу SKINDRED та ще сотень інших відомих музикантів. Загалом фестиваль з днем народження привітають Korpiklaani, Eskimo Callboy, Zardonic, Betraying the Martyrs, Annisokay, Брати Гадюкіни, Друга Ріка, Антитіла, ТНМК, BRUTTO (з акустичною програмою), Bloom Twins, On-The-Go, I am waiting for you last summer, Один в Каное, Jinjer, Detach та багато інших.

Територія вільних людей чекає 20-23 липня! Квитки на фестиваль ФАЙНЕ МІСТО можна придбати за посиланням http://fainemisto.com.ua


Про Автора

Comments:

Коментарі відсутні

Lady In Rock.То, чему стоит поучиться.

Можно долго ныть о том, что «украинская андеграунд сцена» никому не нужна и что за бугром и музло круче, и орги ответственнее, и концерты лучше, ...