Breaking News

  • Krobak. The Last Show – як це було

  • АНОНС: KROBAK. The Last Show 29.04 Mezzanine

  • АНОНС: Свято пост-року у місті Київ – Synthesis!

  • Another Lips: «собрались лишь для того, чтобы хоть кого-то поставить на разогрев Черной Речки в Минске»

  • «Enchained By Darkness» – чорна меса в пору кліматичного колапсу!

Header Banner

«Ніч, дорога і рок» – гурт Louna, виступ у Києві

0

Є музика, яку ставлять, аби щось грало, поки люди займаються іншими справами. Існує й та, під яку танцюють чи плачуть. А є таке мистецтво, яким живуть. Музика, що пробуджує тебе, проникає під шкіру і видобуває щось нове, виводить це назовні. Мотивуючі і революційні пісні Louna – ось про що йдеться! Гурт уже завершує свій тур з альбомом «Дивный новый мир». 8 грудня відбувся їх передостанній концерт у київському клубі Atlas. Завершують тур вони в Мінську 9 грудня.

Обкладинка альбому Louna – «Дивный новый мир»

Ще за декілька годин до початку біля закладу сформувалася величезна черга. Але ні холод, ні виснажливе переминання з ноги на ногу не змогли похитнути ту ейфорію, яку відчували фанати. Вистояти чергу до початку концерту було тільки першим кроком. Сам виступ, призначений на восьму годину вечора, відвідувачі чекали під сценою ще півгодини.

І тільки коли Лусіне (солістка) ввірвалася на сцену з піснею «Громче и злей», уся ця роздратованість зникла разом з виснаженням! Це дуже драйвова пісня, яка одразу заряджає публіку, тому гурт недаремно починає виступи саме з неї. Щодо публіки, то вона зібралася різна, і хоча не було sold-out’у, клуб був набитий людьми.
«Это слэм и губы в кровь, раз за разом, вновь и вновь…» Саме як і в пісні гурту, майданчик клубу «Atlas» перетворився на зону слему. Декілька пісень хлопці тримали коло пилу. Так відпочивають на концертах, дають можливість собі виплеснути всі емоції, прогарчати слова пісень до зриву голосу.

Під сценою однаково сильно вигукували 40-літні панки і тендітні дівчатка. Усі вони підспівували улюбленим пісням. Серця шанувальників незмінно належать хітам «Бойцовский клуб», «Мама», «Ночь, дорога и рок», «Штурмуя небеса». Слова цих пісень знав кожний! Також прихильники благали зіграти нову пісню «Моя оборона», але гурт не виконав її, а запросив на майбутні концерти.
Стати свідком шаленого концерту від Louna ще раз чи, може, вперше, можна буде на Atlas Weekend 2018.

Гурт анонсував, що повернеться в Україну на два літні фестивалі. Другий фестиваль поки що залишається таємницею. Але все свідчить про те, що гурт полюбляє наших шанувальників року і планує відриватися з ними й далі!

Полигаєва Альона


AtlasLounaДивный новый мир

Про Автора

Кір

Comments:

Коментарі відсутні

Скасувати відповідь

Гурт ШANA. Перспективні й молоді.

ШANA – молодий український гурт, що сміливо увірвався до музичного простору нашої країни восени 2015 і відразу завоював серця багатьох меломанів. Тонке сплетіння текстів російською ...