Breaking News

  • Довгоочікуване повернення Solitude Evening!

  • «Waves of Time» дебют кліпу гурту Season of Melancholy

  • Такими їх пісні не чув ще ніхто: гурт DETACH у супроводі симфонічного оркестру

  • Best Ukrainian Metal Act 2017: як це було

  • “Зараз ера технологій. Але покидатися сніжками досі в моді.” – Андрій Рудик “НЕ лізь, БО вб’є”

Header Banner

Прем’єра відео! «Кожному своє» від «Біллі Мілліґан Бенд» 

0

Арт-рокери «Біллі Мілліґан Бенд» вже привчили українського слухача до того, що кожен їхній новий відеокліп – це унікальне поєднання сенсу та мистецької форми відеоряду. Так, наприклад, відео на пісню «Скажи» повністю створене за допомогою мистецтва водної анімації Ебру, а у відеокліпі на пісню «Іноземці» анімований персонаж долає перешкоди в пошуках кращого життя. Тема анімації знайшла продовження й у новому відео «Біллі Мілліґан Бенд», цього разу на пісню «Кожному своє».

За сценарієм виднограю темрява та світло об’єднуються, щоб дати нове життя. На наших очах вони оживляють персонажа, і той б’ється об прозорі краї оболонки, в якій він живе, але ніяк не може вийти за її межі. Та врешті ми бачимо, що всі перепони залишилися позаду й персонаж вийшов зі світу, в якому народився. Цитуючи пісню – «перейшов в іншу форму».

«Я спостерігаю, як моя країна все більше і більше поляризується. Люди бачать лише чорне та біле, самі крайнощі. Так багато людей сперечаються про речі, на які взагалі можна не звертати уваги. Цим відео я хотів показати, що у світі немає нічого ідеально білого або ідеально чорного. Будь-які крайнощі – це помилка. Історія знає багато прикладів, коли для досягнення шляхетної мети використовувались не найбільш шляхетні методи, і це давало позитивні результати. Та й зрештою, темна сторона є в кожного з нас. Часто ми забуваємо про це, коли “гнемо свою лінію”, коли прагнемо змінити інших, зробити їх схожими на нас. Я спостерігаю, як у суперечках втрачається зв’язок із реальністю, ми забуваємо, що для нас у цьому світі все тимчасове. Ми всі маємо кінцеву точку. І зрештою, єдине, що має сенс – це допомогти знайти кожному своє», – коментує прем’єру фронтмен гурту Макс Прудеус.

У новому відео також можна побачити всіх музикантів, які створювали третій альбом «Біллі Мілліґан Бенд» . Нагадаємо, що реліз платівки відбувся 17 вересня 2017 року, і її можна безкоштовно завантажити з офіційного сайту.

Альбом насичений синтезаторними партіями Андрія Орищенка. Він та Любов Бобир записали також партії бек-вокалу, а партії гітари та лід-вокалу виконав автор пісень Макс Прудеус. Фронтмен гурту також виступив у ролі саунд-продюсера третьої платівки.

«У третьому альбомі є декілька пісень, які я вважаю одними з найкращих за всю історію існування української музики. І «Кожному своє», безперечно, одна з них. Це дуже важлива пісня, і я радію, що в моїй країні з’являється все більше людей, які здатні її зрозуміти», – додав автор.

Проект «Біллі Мілліґан Бенд» був названий на честь найвідомішої у світі людини із діагнозом множинної особистості. Тому гурт кардинально змінює звук із кожним новим альбомом та не дає двох однакових сольних концертів, створюючи нове аранжування для кожного виступу. «Біллі Мілліґан Бенд» ретельно обирає концертні майданчики для сольників і вже встиг зіграти концерти в музеї Булгакова та в музеї «Золоті Ворота».

Ознайомитися з творчістю гурту можна за посиланнями:
Офіційний сайт: http://billymilliganband.com
Facebook: https://www.facebook.com/billymilliganband
YouTube:https://www.youtube.com/user/billymilliganband
SoundCloud: https://soundcloud.com/billy-milligan-band


Біллі Мілліґан БендКожному своє

Про Автора

Кір

Comments:

Коментарі відсутні

Скасувати відповідь

Початок й кінець Before the Dawn

Before the Dawn — фінський метал гурт. Виконує пісні у жанрах мелодік дет-метал та дарк-метал. Гурт був заснованаий у 1999 році Туомасом Саукконеном. Через два ...