Рівняни Colotyphus з новим альбомом Spiritual Journey of a forlorn Soul

0

Нещодавно рівненський гурт Colotyphus представив свій черговий альбом “Spiritual Journey of a forlorn Soul” (Остання подорож зневіреної душі).

Вихід альбому було анонсовано ще у вересні 2016 року. Робота над записом тривала протягом минулої весни на “Tyrania studio”, зведенням та розробкою обкладинки займалася фірма «Khladogard».
Як результат, 22 березня на польському лейблі «Werewolf Promotion» відбувся офіційний реліз альбому. До нього увійшли 8 пісень, які поєднуються воєдино темами містичної природи, смутку та самотності.
Так у пісні «Flame of nation» розкривається питання національної свідомості та патріотизму. Шум варти на початку композиції стає необхідним атмосферним доповненням. Варто відзначити цікавий музичний хід – поєднання класичних клавіш з важким гітарним рифом у пісні «Last Gust Of Wind». «Ruthless Timе» вирізняється інструментальними вставками, які своїми інтонаціями продовжують текст, проникають у підсвідомість аж до мурашок на тілі.
«Colotyphus» радує своїх слухачів специфічним звучанням. Black metal у поєднанні з україномовними текстами – це вже щось незвичне та цікаве. А мікс із важких гітарних рифів, глухого звучання ударних і гроулу, що межує з демонічним гудінням потойбіччя, став справжньою родзинкою гурту.
Маючи вже певний багаж досвіду, Colotyphus не бояться експериментувати та ризикувати. І зважаючи на те, що європейські ЗМІ оцінили старання наших співвітчизників, це приносить свої результати.

Прослухати альбом та ознайомитись детальніше з творчістю гурту можна тут: https://vk.com/colotyphus

Автор: Анна Бабіч


Colotyphus

Про Автора

Comments:

Коментарі вісутні

DETACH – це я! Це ти! Це ми!

Їх п’ятеро і вони з Києва. Вони виходять за рамки андеграунду, створюючи по-справжньому якісний та драйвовий матеріал, який за звучанням нітрохи не поступається західним виконавцям, ...