Breaking News

  • Krobak. The Last Show – як це було

  • АНОНС: KROBAK. The Last Show 29.04 Mezzanine

  • АНОНС: Свято пост-року у місті Київ – Synthesis!

  • Another Lips: «собрались лишь для того, чтобы хоть кого-то поставить на разогрев Черной Речки в Минске»

  • «Enchained By Darkness» – чорна меса в пору кліматичного колапсу!

Header Banner

«Так Просто» Стас Ленін Бенд презентували новий ЕР

0

Яскраві та сучасні «Стас Ленін Бенд» із солоної Одеси 13 грудня презентували ЕР «Так просто». Стилістику свіжої платівки можна визначити як експериментальний рок з елементами фанку та інді. То що ж ховається за яскравою обкладинкою свіжої роботи епатажної формації? Зараз з’ясуємо!


«Стас Ленін Бенд» довели, що якісну і класну музику «Так просто» створити, варто мати лише талант, натхнення та бажання робити те, що тече з середини. До складу міні-альбому увійшли 3 драйвових пісні, які поєднанні фірмовим стилем та якісним саундом, під назвами «Чудеса», «Так просто» та «Действуй».

В композиціях хлопців ви не почуєте ледь тихий змарнілий голос чи мелодії, які наштовхують на сон. Замість нього потужний чоловічий вокал та запальні ритми, що змусять посміхнутися життю, відкинути проблеми та поринути у сієсту музичного божевілля. Кожна пісня це наче окрема історія, наповнена бурхливими емоціями та креатином.

На фото: Станіслав Ясько – фронтмен гурту “Стас Ленін Бенд”

І повірте в хлопців цих історій достатньо. Якби в добі було більше 24 годин, а в році більше 365 днів, а людському організму не потрібно було відпочивати, то альбоми «Стас Ленін Бенд» виходили б кожного місяця. І це підтверджує фронтмен гурту Стас Ясько: «Якщо б не перерви в записі, то можна було б і за добу написати альбом. Хоча це добре, що були перерви і ми змогли більше ідей втілити в життя. Я проводжу багато часу в дорозі і постійно щось пишу. Також у нас вже є матеріал і для наступного альбому.»

В творчості одеських хлопців завжди приваблює енергія, сила та позитив. Це можна відчути не лише на живих виступах, але і почути в піснях. Нагадаємо, що у вересні світ побачив повноформатний альбом «Песни Миру» на підтримку якого гурт відправився в Експериментальний «Безкінечний тур» містами України та. На останні виступи «Стас Ленін Бенд» цього року можна буде потрапити у Одесі, Києві та Житомирі. Також колектив заявив, що з наступного року розширює географічні рамки концертів та на одеських рокерів можна буде почути в країнах найближчого зарубіжжя.

Не пропустіть найближчі концерти:
21 декабря Одесса More Music Club

  • https://vk.com/event156498443
  • https://www.facebook.com/events/1786197018347172/

22 декабря Киев FreeGenSurfCafe

  • https://vk.com/event158543875
  • https://www.facebook.com/events/170399270361407/
  • https://www.facebook.com/events/1991647274415733/

Та чи дійсно можливо випускати крутий матеріал в короткі терміни? Адже імениті гурти над своїми платівками працюють роками. Ми не станемо відповідати на це питання, лише запропонуємо Вам самим впевнитися, що в Україні є насправді професійні гурти які можуть створювати дійсно якісний матеріал. Долучайтеся до прослуховування нового міні-альбому «Так Просто» від Стас Ленін Бенд.

Чупис Марина


ЕРСтас Ленін БендТак Просто

Про Автора

Кір

Comments:

Коментарі відсутні

Скасувати відповідь

Рок-фауна планети Земля

Якщо Ви завжди думали, що вчені – це дуже нудні та нерозуміючі гумору люди, які у вихідні проводять у театрах, лабораторіях або просто сидять за ...