«Фіолет» презентував кліп на пісню «Тиша»

0

Луцький гурт, який нещодавно оголосив про зміну складу, презентував новий кліп на сингл «Тиша», що вийшов у січні цього року. 4 травня відео з’явилося на сторінках «Фіолету» у соцмережах.

Автор пісні, Сергій Мартинюк, вважає її однією із найсумніших у своєму репертуарі. «Тиша»  –  про почуття; між двома людьми, а поруч з тим –  між людиною і часом. Тут оспівано зміни, які ми часто не готові сприймати, але вони невідворотно настають.

“Людина – істота питомо космічна. Не дивно, що і відчуття її, особливо в крайніх проявах, болюча самотність це чи божевільна закоханість, інколи набувають космічних масштабів. Все з віри нашої – в пустопорожню скінченність всього земного або навпаки – в нескінченність досвіду та нових вражень. Я за останній варіант: людина сильніша від обставин. Часто нам просто бракує часу і витримки дочекатися змін  або самим стати джерелом чи їх рушійною силою. Інколи нам бракує пауз і тиші, аби поглянути на все збоку, видихнути і рухатися далі”, — коментує кліп фронтмен гурту Сергій «Колос» Мартинюк.

Над відео працювала львівська команда Stay in Focus, яка раніше вже мала справу з такими відеороботами гурту, як «21 грам» та «Вечірній Львів».

Нагадаємо,  на початку місяця зміни торкнулися і самого гурту та його прихильників: Сергій Мартинюк оголосив про розпуск «Фіолету». «З часом представимо нових учасників «Фіолету», а нині хочеться подякувати чудовим людям і музикантам: Андрію Олексюку, Валіку Миронюку, Петру Свісту та Вадиму Захарченку за роки праці. Це було щось більше за музику, і хочеться вірити: ми пронесемо це через життя й надалі. Для мене ці роки були визначальними в плані чи не найважливіших життєвих усвідомлень, і таке рішення далося вкрай важко», – написав він на своїй сторінці у Facebook.
Автор: Анастасія Пекарська


КолосТишаФіолет

Про Автора

Comments:

Коментарі відсутні