Breaking News

  • Twelves. Музика – це те, чим я дихаю…

  • SmilaRockFest 2017: як це було

  • Фranko’: “Творчість – це захоплення, яке набирає обертів”

  • В Києві відбудеться перший український power-metal фестиваль

  • Zucchero – Black cat. Новий альбом відомого блюзера

Header Banner

Ювілей “Території вільних людей”

0

З 20 по 23 липня в Тернополі відбулася одна з найбільших музичних подій України – «Файне Місто Фест». З нагоди п’ятиріччя фестивалю організатори запросили круті зарубіжні колективи – фінський гурт “Poets Of The Fall”, британців “Skindred” та легендарних альтернативників Guano Apes.

 

Місце проведення в цьому році незвичне (але, однак, досить зручне) – старий Тернопільський іподром, який знаходиться за 7 км від міста. З Тернополя можна було дістатися спеціальними фестивальними автобусами.

 

Територію іподрому освоїли дуже грамотно – і все знаходиться поруч, і в той самий час є достатньо простору. Крім традиційних Main, Dark та Light-сцен була також UFO-Stage для любителів електронної музики, Reggae Stage з розслабляючою тематичною музикою, амфітеатр (вірші, проза, лекції та нічні кінопокази). Ну й іще вагон цікавостей: фуд-корти з демократичними цінами, ятки з хенд-мейд товаром, салон тату, дитячі та спортивні майданчики, атракціони, пункт зарядки електроніки, місце для паління – всього не осягнеш. Фестивальна інфраструктура відлагоджена на відмінно.

 

Величезна перевага таких фестивалів – можливість послухати в одному місці безліч музичних колективів. Але є й «мінус» – концерти відбуваються одночасно на різних сценах, і зробити вибір на користь одного з гуртів іноді дуже важко. Доводиться постійно бігати від сцени до сцени, і все одно послухаєш тільки третину заявлених колективів.

 

Порадував високий рівень усіх команд, що виступали – провальних гуртів просто не було. Дуже якісний звук та світло.

 

Загалом все пройшло дуже круто. Фестиваль з гідністю підтвердив свій статус одного з наймасштабніших open air’ів країни!

 

Автор: Василь Костиря


Про Автора

Comments:

Коментарі відсутні

Скасувати відповідь

Amon Amarth в Києві або морозний вітер вікінг-металу.

Доброго дня/вечора/ранку шановні читачі! Волею Одіна, Тора та її Величності Долі мені випала честь потрапити на концерт гурту Amon Amarth. Інтернет каже, що ці хлопці ...