Breaking News

  • Krobak. The Last Show – як це було

  • АНОНС: KROBAK. The Last Show 29.04 Mezzanine

  • АНОНС: Свято пост-року у місті Київ – Synthesis!

  • Another Lips: «собрались лишь для того, чтобы хоть кого-то поставить на разогрев Черной Речки в Минске»

  • «Enchained By Darkness» – чорна меса в пору кліматичного колапсу!

Header Banner

РОКова атмосфера свята чи Новорічні рок-концерти 2017!

0

Країна потроху вдягає снігову шаль, а вулиці міст сяють святковими гірляндами. До бою курантів залишаються лічені дні й передноворічна лихоманка все більше захоплює людей. Окрім питання: «Що подарувати своїм близьким?» постає дилема «Де зустріти Новий Рік та як його відсвяткувати?» Не зважаючи на це ми намагаємось насолодитися кожною хвилиною 2017, який видався напрочуд насиченим новими релізами, кліпами та чудовими музичними фестивалями. Тому гарним фінальним акордом року, що минає, мають стати новорічні рок-концерти, які ви зможете відвідати.

Скласти святкову програму, яка задовольнить потреби та бажання кожного, виявилося завданням не з легких. Але ми впевнені, що Новий Рік ви зустрінете в РОКовому настрої у компанії щасливих людей. І допоможе вам у цьому наша добірка святкових рок-концертів.

16 грудня — New Year Rock Party (Черкаси, кафе «Народний смак»)

Раніше за всіх, мабуть, за своїм власним календарем, Новий Рік вирішили відсвяткувати хлопці з Midgard у компанії з Slash Razboy та The Riders. На вас чекає дике, нестримне, драйвове метал-шоу зі спецефектами та гарячими дівчатами-танцівницями. Саме те, щоб у компанії друзів провести яскраву, гучну, повну емоцій ніч у стилі ROCK & METAL.
А ще, як заявляють організатори: «Вхід з алкогольними напоями суворо ДОЗВОЛЕНО!!!»

Деталі: https://www.facebook.com/events/1833053633651291
Також ви маєте можливість виграти 1 з 4 квитків на New Year Rock Party (деталі за посиланням вище).

21 грудня – Punk Rock ЙОЛКА (Одеса, More Music Club)

Потрібно лише 3 слова: Панк, Рок і Ялинка, аби розкачати Одесу. І це зроблять Стас Ленін Band, Tak’I’Da (Дніпро), Livin’g Large (Кривий Ріг) та TVORCHESKIY VECHER 21 грудня цього року. Порція драйву та відриву вам гарантована. Та на цьому подарунки не закінчуються, адже вхід – ВІЛЬНИЙ! Тож якщо опинитеся неподалік – завітайте, буде гараче.

Деталі: https://www.facebook.com/events/1786197018347172

22 грудня — Daily Metal New Year Party (Київ, клуб «Теплий ламповий»)

А вже 22 грудня на Киян та гостей міста очікує качова та не менш затишна передноворічна metal-вечірка від журналу «Daily Metal». У теплій ламповій атмосфері однойменного клубу на одній сцені зустрінуться різнопланові та напрочуд драйвові гурти які подарують ліричний фолк (Рай Із Твоїх Снів), пауер-метал (Kraamola), мелодичні рифи (Scarleth), музику для реальних пацанів (Patsanoth), розрив вsl (DASH) та важкість (DSPLY).

Деталі: https://www.facebook.com/events/180190389226629

Від передноворічних вечірок ми перейдемо безпосередньо до новорічної ночі. На свято вам не потрібно буде сидіти вдома та поїдати всі салати, бо ніч з 31 на 1 можна відсвяткувати з особливою роковою атмосферою, і ми знаємо, як це зробити найкраще.

 

31 — грудня Epic New Year Party 2018 (Київ, Теплий ламповий)

Агентство Незабутніх Концертів Kiev Kills збирає всю велику тусовку сьогодення на святкування Нового Року під чарівні звуки дивної, різнопланової музики: Zukkor Zzov, Hok Key, Летаргия, Black Angels, Metameria, DoZa, Garden of Good & Evil, Purple Blue, Ashen Haze, FRAYD, OstWind, Sodium Sulfate.
Добрий настрій та угар гарантовано!

Деталі: https://www.facebook.com/events/150331295609926

31 грудня — Happy New Rock (Київ, Docker’s ABC)

А на Хрещатику новорічна ніч запам’ятається святковим welcome-drink’ом, розважальною рок-шоу-програмою на 5 дій та танцями. Цього ще замало? Тоді всю новорічну атмосферу рок-паті буде створювати гурт Rock You з найкращими танцювальними та рок-хітами гуртів усіх часів та народів: AC/DC, Metallica, The Beatles, Alice Cooper та інших. Ми впевнені – ви не засумуєте!
Починається вечірка за 2 години до опівночі (о 22:00), аби ви встигли зарядитися новорічним настроєм, якщо такого ще не маєте.
Деталі: https://www.facebook.com/events/1782379378729283

Як провести новорічну ніч обирати лише вам. Ми бажаємо всім щасливого Нового Року та Різдва. Сподіваємось, що заощаджений час ви проведете в неповторній урочистій атмосфері! З повагою, команда Крок у РОК!

 

Анна Бабич

Кір Krock-y-ROCK


AC/DCAlice CooperAshen HazeBlack AngelsDash'DoZaDsplyFRAYDGarden of Good & EvilHok KeyKraamolaLivin'g LargeMetallicaMetameriaMidgardNew YearOstWindPartyPatsanothPurple BlueRock YouScarlethSlash RazboySodium SulfateTak'I'DaThe BeatlesThe RidersTVORCHESKIY VECHERZukkor ZzovвечіркаконцертЛетаргияновий рікРай Із Твоїх СнівСтас Ленін Band

Про Автора

Кір

Comments:

Коментарі відсутні

На стріт-арт фестивалі «Республіка» збирають кошти на створення величезного графіті про Майдан

Цього року під час фестивалю «Республіка», що відбудеться у Кам’янці-Подільському 5-7 вересня, художники планують створити великий малюнок на 5-типоверховому будинку у пам’ять про події на Майдані. ...