Breaking News

  • Krobak. The Last Show – як це було

  • АНОНС: KROBAK. The Last Show 29.04 Mezzanine

  • АНОНС: Свято пост-року у місті Київ – Synthesis!

  • Another Lips: «собрались лишь для того, чтобы хоть кого-то поставить на разогрев Черной Речки в Минске»

  • «Enchained By Darkness» – чорна меса в пору кліматичного колапсу!

Header Banner

Вершина до якої йшли все життя! “Друга ріка” альбом “Піраміда”

0

Напередодні Нового року, український рок гурт «ДругаРіка» порадував своїх фанів виходом нового альбому – «Піраміда». Чекати на вихід платівки довелося аж 3 роки.


«Піраміда», сьомий за рахунком альбом гурту. До нього увійшли 9 пісень, три з яких: «ТИ Є Я», «Ангел», «Монстр», було презентовано, як сингли впродовж 2017 року.

«Ми таки збудували свою «Піраміду», до якої йшли все своє життя. І ми вдячні Богу за всі Його уроки, що дарував нам дорогою до цієї вершини. Цей альбом, ця «Піраміда» — є те, ким ми хотіли бути все своє життя» – говорить Валерій Харчишин.

Кожен трек це самобутня, особлива історія. Складаючись воєдино, композиції створюють довершену сюжетну лінію, у якій розкриваються різні погляди на сприйняття світу, на людину, на життя в цілому. Червоною лінією через кожну пісню проходять справжні почуття, страх, відчай, пристрасть і любов…
Для повноти передачі емоцій та переживань у деяких композиціях використано народні інструменти: цимбали, валторна, тромбон. Це, не аби як гармонізує звучання та текстове наповнення.

Опитування у Facebook спільноті гурту показало що найбільше слухачі вподобали трек «Секрет». Для когось вона сумна, навіть доводить до сліз, але однозначно, вона змушує замислитись, замислитися над своїм життям. ЇЇ можна назвати ключовою темою альбому.

«ТИ Є Я», це пісня про кохання, про те саме, яке приходить тоді, коли ти на нього вже не чекаєш.
У кожного з нас є багато залежностей, позбуваючись одних, з’являються інші. «Не видавай» це пісня про залежності. Ми ховаємось, час то самі від себе, просимо порятунку в коханих, і в той момент коли нам страшно, страшно втратити себе, ми стаємо справжніми, без усіляких масок, стаємо такими, як ми є.

«Монстр» – добра й позитивна пісня про уявного друга, уявне кохання, про уявне життя.
Хочеться жити коли тебе чекають, коли ти знаєш що завжди є куди повертатись. Саме про ці почуття розповідає пісня «Ангел».

«Оооо/Брудний і милий» – «це наша данина Кузьмі». «Коли я почав співати, я вловив нотки Кузьми, і мені чомусь захотілося, щоби вокал звучав так, як у старому «Скрябіні»» – В. Харчишин.

«Доки я не пішов» – про те що ти недарма живеш на цій землі й мусиш залишити щось цінніше, аніж звичайне добриво. Аби досягти вершин, треба починати із самого низу… із самого дна.

Очікування… Кожен день прожити, як в останнє… «7-й день» – пісня про марні очікування чогось значущого, грандіозного. Усе навкруги вказує на те що зараз має щось статися…і тиша.

Буває так, що досягнувши своєї мети ми забуваємо про тих хто був поряд із нами. Але прийде час коли ми знову будемо всі рівні. «Дощ хай вмиє, Дощ най змиє нас, Цілуй мене, танцюй останній вальс…»

Завантажити альбом «Піраміда» можна за посиланнями:
iTunes – http://apple.co/2CHwDdx
Apple Music – http://apple.co/2Bi80YR
Google Play – http://bit.ly/2oTeTtO
YouTube – http://bit.ly/2kmOujg
SoundCloud – http://bit.ly/2BNiY81

Крокуйте до вершини своєї Піраміди та слухайте «ДругуРіку».

Анна Бабич


Друга РікаПіраміда

Про Автора

Кір

Comments:

Коментарі відсутні

Збережи свій ДіагноzZ, Людино!

У цей складний для України час все більше сучасних виконавців намагаються створювати соціально важливі пісні. Інтернет та радіостанції переповнені контентом подібної спрямованості. Ні для кого ...