Breaking News

  • «Билет один, цель – навсегда»

  • THE BIG SPLIT SHOW в Кропивницькому

  • Стас Ленин [BAND] презентував світові свій новий альбом

  • Azathoth Circle: Хаос живе усюди

  • Cheshires відправились у тур на підтримку нового альбому

Header Banner

Гурт «Фіолет» прагне, аби літо запам’яталося «Романтикою»

0

У середу, 31 травня, Луцький гурт презентував нову пісню під назвою «Романтика», що стане першим синглом у майбутньому альбомі хлопців. Трек був представлений в ефірі радіо «Країна ФМ», а вже наступного дня в соцмережах з’явилося lyric video до композиції.

На створення «Романтики» у «Фіолету» пішло близько року. Над треком працював ще старий склад гурту разом із відомим українським саунд-продюсером Артуром Данієляном.

Сингл з’явився на світ ще минулого травня під час чергового міжконцертного переїзду в приступі туги за рідним домом. Рядки майбутньої пісні та мелодія за лічені хвилини були зафіксовані телефонним диктофоном на задньому дворі заправки. «Мить була ідеальна: зоряне небо, темне поле й переповнені любов’ю та вдячністю груди до «саме тих» людей і світу загалом. Не можу пригадати більш світлої речі в нашій творчості. Вірю, що «Романтика» стане однією з тих пісень, якою запам’ятається літо 2017-го», — розповів Колос, фронтмен гурту «Фіолет».

Як вже було зазначено, «Романтика» стала першим презентованим треком з майбутнього альбому гурту, вихід якого планується на наступний рік. За задумом музикантів, композиції, які увійдуть до нього, будуть таким самими, як і ця – світлими, натхненними та душевними.

«Це пісня про важливість дрібниць, випадків та речей, які нас єднають, а ще про нас – живих людей, які люблять, помиляються, йдуть і повертаються, чекають, вірять та летять вперед», – коментують музиканти.

Зараз у «Фіолету» в планах відзняти кліп на «Романтику». Режисером відео стане Костянтин Михайлов. До зйомок гурт долучає усіх своїх фанів, яким для цього треба зробити власний відеоролик і надіслати його музикантам. Усе, що для цього потрібно – трішки проявити свої танцювальні здібності.

Автор: Анастасія Пекарська


РомантикаФіолет

Про Автора

Comments:

Коментарі відсутні